2. TOP – 8 turnir STSZŽ – e

U nedjelju 07.06.2015. godine u organizaciji STK Velika Gorica – Stanfar u Velikoj Gorici je odigran 2. TOP – 8 turnir STSZŽ – e.

U najstarijoj kategoriji juniora pobijrdio je Dugoselac Matej Murat ispred dva domaća igraća: Marka Dolibašić i Domagoja Elger. Kod juniorki slavila je Dugoselka Ana Murat ispred dvije Samoborke: Katarine Žitković i Anamarije Hribar.

Kod kadeta slavio je domaći igrač Domagoj Elger, drugo mjesto pripalo je Vladimiru Kotarski iz Sesveta a treće Ćurin Antunu iz Zagrebačkog Stenjevca. Kod kadetkinja slavila je Dugoselka Ana Murat ispred dvije Samoborke: Zare Ilić i Klare Znika.

U kategoriji  mlađih kadeta pobijedio je Velikogoričan Ivan Bošnjak ispred Dugoselca Luke Dragun i Domagoja Međeši iz Zagrebačke Joole. U konkurenciji mlađih kadetkinja pobijedila je članica Zagrebačkog Marathona Danijela Jovanović, drugo i treće mjesto pripalo je igračicama iz Svete Nedelje: Mihaeli Cvitković i Jani Kovačević.

Dugoselke Antonela Papak i Patricija Vrbat pobjednice su u kategoriji najmlađih kadetkinja, treće mjesto pripalo je Samoborki Neli Parazajder. Najmlađi kadet Meter Roko iz Zagrebačke Mladosti pobjednik je kategorije najmlađih kadeta, drugo mjesto osvojio je Dugoselac Luka Zlatkov a treće Andrija Klepić iz Jaske.

U najmlađoj kategoriji “Klinci” dva prva mjesta pripala su Dugoselcima Andreju Papak i Mihaelu Nagy, treći je bio igrač iz Ljubeščice Rafael Barjaktarević. Kod “Klinceza” pobijedila je Nakić Tamara iz GSTK Zagreb, druga je bila Samoborka Ana Znika a treća igračica iz Svete Nedelje Lara Turk.

Najuspješniji klub je S.T.Š.K.”Dugo Selo” s 5 prvih mjesta i 4 druga mjesta, slijedi STK Velika Gorica – Stanfar s 2 prva mjesta, jednim drugim i jednim trećim mjestom. Potom STK Samobor s 3 druga i 3 treća mjesta. STK Sveta Nedelja – Novaki nalazi se na četvrtom mjestu s jednim drugim i 2 treća mjesta. STK Jaska izborila je jedno treće mjesto.

You may also like...