2. TOP – 8!

U organizaciji S.T.Š.K.”Dugo Selo”, u nedjelju 03.06.2018. godine u Dugom Selu odigran je drugi TOP – 8 turnir Zagrebačke županije i Regije Srednja Hrvatska.

Kod klinceza pobijedila je Vukelja Leeloo iz Dugoreškog Aqaestila ispred dvije Dugoselke, Nikoline Pužek i Barbare Tepeš. Najbolji klinac bio je Benković Leon također iz Aqaestila, drugo mjesto pripalo je Zrinski Leonu iz Stubičkih Toplica a treće Oliveru Poljak iz Svete Nedelje. Bruna Gučin slavila je kod najmlađih kadetkinja ispred Victorie Pustaj iz Jaske i Gracije Kačavenda iz Stubičkih Toplica. Dugoselac Luka Tepeš pobijedio je kod najmlađih kadeta, drugo mjesto zauzeo je Matešić Mihael iz Jaske a treće još jedan domaći igrač Patrik Paurević.

Kod mlađih kadetkinja svoje drugo prvo mjesto izborila je Bruna Gučin iz Donje Stubice dok su drugo i treće mjesto zauzewle njene klubske suigračice Lea Bivol i Adriana Landripet. Dugoselac Luka Zlatkov pobjedio je u kategoriji mlađih kadeta ispred dvojice igrača Zagrebačkog TIS – a, Filipa Tkalec i Ivana Hencl. Samoborka Zara Ilić slavila je u kategoriji kadetkinja ispred dvije igračice iz Donje Stubice, Adrian Landripet i Bivol Lea. Dugoselac Luka Dragun bio je najbolji kadet ispred Morena Stanišić iz Stubičkih Toplica i Velikogoričana Smolčić Andija. Konačno u najstarijim kategorijama, kod juniorki pobijedila je Dugoselka Ana Murat ispred Dugorešanke Ane Stepinac i igračice iz Svete Nedelje Jane Kovačević. Zabočan David Iveković slavio je kod juniora, drugo mjesto pripalo je Vladimiru Kotarski iz Sesveta a treće Iveković Luki iz Zaboka.

You may also like...