2. TOP – 8 Zagrebačke županije u stolnom tenisu

U organizaciji STK Velika Gorica – Stanfar u nedjelju 17.04.2016. godine u Velikoj Gorici odigran je 2. TOP – 8 Zagrebačke županije u stolnom tenisu.
U najmlađoj kategoriji Klinceza najbolja je bila Fotak Ana iz Zagrebačkog Meriksa, drugo mjesto osvojila je Bolješić Maja iz GSTK Zagreb a treće Pustaj Victorija iz Jastrebarskog. Kod Klinaca pobijedio je Dugoselac Andrej Papak, drugo mjesto pripalo je Milak Viti iz MGK Drava iz Žabnika a treće Varaždincu Dvorski Simonu. Najbolja Najmlađa kadetkinja je Dugoselka Patricija Vrbat, druga je Rebić Zrinka iz Zagrebačkog Stenjevca a treća Samoborka Parazajder Nela. Dugoselac Luka Zlatkov najbolji je Najmlađi kadet, drugi Dugoselac Sven Sahor završio je na drugom mjestu dok je treće pripalo Polšek Martinu iz GSTK Zagreb. Samoborka Zara Ilić slavila je u kategoriji Mlađih kadetkinja ispred Dugoselki Antonele Papak i Patricije Vrbat. Petek Bruno iz Zagrebačkog TIR – a pobijedio je kod Mlađih kadeta, drugi je bio Dugoselac Luka Dragun a treći Klepić Andrija iz Jastrebarskog. Dugoselka Antonela Papak najbolja je Kadetkinja, Samoborki Klari Znika pripalo je drugo mjesto a treće Danijeli Jovanović iz Zagrebačkog Marathona. Ćurin Antun pobijedio je u Kadetskoj konkurenciji, drugi je bio Velikogoričan Javor Karlo a treći Dugoselac Luka Dragun. Na kraju u najstarijoj kategoriji Juniora pobijedio je domači igrač Marko Dolibašić ispred dva Dugoselca, Tomislava Nagya i Romana Budek.
Treba istaknuti na kraju da se kategorija Juniorki nije ni igrala iz razloga što se prijavila samo jedna igračica. Cijele ove sezone ova kategorija je i na državnoj razini s jako malo igračica. Problem koji bi trebao zabrinuti sve u Hrvatskom stolnom tenisu!

You may also like...