Redovna godišnja Skupština Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije

Skupština STS ZŽČetvrtak 17.09.2015. godine sa poćetkom u 19,00 sati u Sportskoj dvorani Samobor, Andrije Hebranga 26a održana je redovna godišnja Skupština Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije. Na Skupštini je od 18 delegata bilo prisutno njih sedamnaest uz nazoćnost nagrađenih mladih stolnotenisaća naše županije.

Uslijedila je izmjena dnevnog reda pa je četrnaesta točka “Dodjela priznanja” prebačena na početak dnevnog reda.Nakon usvajanja dnevnog reda dodijeljena su priznanja najboljima po rang listama STSZŽ – e za sezone: 2013/2014. I 2014/2015. godine. Priznanja su primili: Papak Andrej, Zlatkov Luka, Turk Lara, Gracin Lana, Klepić Andrija, Dragun Luka, Papak Antonela, Ilić Zara, Bošnjak Ivan, Kovačević Jana, Znika Klara, Elger Domagoj, Murat Ana, Žitković Katarina, Mamić Lucija i Murat Matej. NajuspješnijiM klubom proglašen je S.T.Š.K.”Dugo Selo” a najuspješnijim trenerom Zvonko Pokas.

Potom su podnijeta izvješća o radu i financijama koja su na kraju jednoglasno prihvaćena. Prijedlog novog Statuta STSZŽ – e je prošao raspravu po klubovima, Izvršni odbor ga je podnio Skupštini na usvajanje. Novi Statut je jednoglasno prihvaćen. Jednoglasno je Skupština imenovala gospodina Borisa Crnilo za likvidatora Saveza, gospodina Krunoslava Zniku za dopredsjednika Saveza a gospodina Bogović Miroslava za novog člana Nadzornog odbora. Uslijedila je rasprava o neaktivnosti STK “Rugvica” i STK Sveti Martin. Nakon krače rasprave jednoglasno je odlučeno da se ta dva kluba brišu iz članstva u STSZŽ – e. Na kraju podnijet je Prijedlog financijskog plana za 2015. godinu i Prijedlog plan rada za sezonu 2015/2016. godine. Oba prijedloga plana su jednoglasno prihvaćena. Skupština je završila sa radom u 19,50.

You may also like...