9. Cup Stubičke Toplice

U subotu 14.04.2018. godine u dvorani osnovne škole u Oroslavlju a povodom dana općine Stubičke Toplice odigran je 9. Cup Stubičkih Toplica. Na turniru je nastupilo 98 natjecatelja iz regije Srednja Hrvatska i Grada Zagreba.

U najmlađoj kategoriji klinceza slavila je Nikolina Pužek (DUS) ispred Tie Bivol (STU), dok su treće mjesto podijelile Ivona Ciban (JAS) i Jelić Petra (MLZ). Bruna Gučin (STU) pobijedila je kod najmlađih kadetkinja ispred Victorie Pustaj (JAS) i trećeplasiranih Marte Drempetić – Hrčić (ZAB) i Gracije Kačavenda (SBK). Kod mlađih kadetkinja pobjednica je Ema Fučkar (ZAB), drugoplasirana Bruna Gučin (STU) a treće mjesto podijelile su Neva Gojković (SAM) i Lorena Perendić (SBK). Kod kadetkinja slavila je Ana Znika (SAM) ispred Jane Kovačević (SVN) i trećeplasiranih Lire Pavić (ZGC) i Lorene Perendić (SBK).

Najbolji klinac bio je Karlo Vojtić (TIS) ispred Olivera Poljak (SVN) i trećeplasiranih Leona Zrinski (SBK) i Leona Benković (AQU). Luka Korman (SBK) pobijedio je u kategoriji najmlađih kadeta ispred Patrika Grabušić (MLZ) a treće mjesto podijelili su Leon Benković (AQU) i Mihael Matešić (JAS). Kramarić Luka (ZAB) pobijedio je kod mlađih kadeta, David Zrinski (SBK) osvojio je drugo mjesto a treće su podijelili Sven Klasić (STE) i Luka Korman (SBK). Roko Rožić (ZAB) pobijedio je kog kadeta ispred Pavić Ivan Patrika (ZGC), dok su treće mjesto podijelili Moreno Stanišić (SBK) i Dorijan Gučin (STU). Na kraju najuspješniji junior bio je Moreno Stanišić (SBK) ispred Lihtar Jana (ZAB) i trećeplasiranih Kucelj Karla (SBK) i Nizić Lovre (ZGC).

You may also like...