Lucija Krnić, Mislav Posavec i Luka Zlatkov na postolju u Osijeku!

U Osijeku se igrao 21. memorijal Matija Gregić, a titulu najboljih u najjačoj konkurenciji odnijeli su Dimitrije Levajac i Klara Cakol (TIS). U juniorskim kategorijama titulu najboljih odnijeli su Jakov Jakelić (Zagreb) i Hana Arapović (TIS).

Kod seniora prvo mjesto za Dimitrija Levajca, dok je drugo mjesto pripalo Marku Popoviću. Obojica igrača iz Srbije imala su teške polufinalne mečeve, Popović je s 3:2 (7, 5, -9, -10, 11) bio bolji od Josipa Arbanasa (Obrtnička škola Brod), dok je Levajac s 3:2 (7, -8, -9, 11, 6) svladao Franu Runjića (Pula). Inače, Runjić je u četvrtfinalu s 3:2 (9, -10, 8, -9, 9) izbacio drugog nositelja Vjekoslava Zovka (Vodovod).
U juniorskoj kategoriji najbolji je bio Jakov Jakelić (Zagreb), a za prvo mjesto bio je bolji od Ivora Bana (Mladost) sa 3:1. Brončane medalje pripale su dvojici igrača Zagreba, Filipu Borovnjaku i Lovru Zovku.
Kod kadeta najbolji je bio Roko Meter (Mladost), a u finalu je s 3:1 svladao Mislava Posavca (Zabok), koji je u polufinalu pobijedio prvog nositelja Luku Zlatkova (Dugo Selo) s 3:1. Uz Zlatkova treće mjesto osvojio je Borna Petek (TIS).
Kerim Fazlić osvojio je mlađekadetski turnir nakon što je u finalu s 3:1 svladao Filipa Kumara (Zagreb). Treće mjesto osvojili su članovi Varaždina, Simon Dvorski i Vito Milak.

Kod seniorki najbolja je bila Klara Cakol (TIS). U kvalifikacijskoj skupini završila je ispred Dorine Srebrnjak (Dr. Časl). U polufinalu je svladala Ivanu Tubikanec (Mladost) s 3:2, a potom je u finalu bila bolja od klupske suigračice Ide Jazbec s 3:1. Uz Tubikanec bronca je pripala Srebrnjak, koja je u četvrtfinalu izbacila prvu nositeljicu Petru Petek s 3:0, ali potom je zaustavljena od Jazbec s 3:1.
Hana Arapović (TIS) je osvojila juniorski turnir. U polufinalu je izbacila Martu Vukelić (Aquaestil) s 3:1, a potom je finalu bila bolja od Zare Ilić (Mladost). Inače, Ilić je u polufinalu nadigrala drugu nositeljicu Klaru Bardač (TIS) s 3:1. Uz Vukelić treće mjesto pripalo je Teni Kovaček (Varaždin).
Kod kadetkinja najbolja je bila Dora Ćosić, a u finalu je s 3:2 svladala Hannu Lončarević (TIS). Treće mjesto pripalo je Bruni Borovec (Starr) i Luciji Sitar (Varaždin).
U konkurenciji mlađih kadetkinja najbolja je bila Marla Vidaković (Olimpija). U finalu je s 3:1 bila bolja od Marte Novak (Šenkovec). Treće mjesto osvojile su Lucija Krnić (Samobor) i Tamara Nakić (Zagreb).

You may also like...