Luka Martinek dvostruki prvak Hrvatske

U areni Varaždin od 19.-21.05.2017. godine odigrano je ekipno i pojedinačno prvenstvo Hrvatske za juniore i mlađe kadete. Na turniru su nastupili predstavnici: Dugog Sela, Jastrebarskog i Samobora. Prvog dana natjecanja igrane su utakmice ekipnog dijela. Juniorska ekipa S.T.Š.K.”Dugo Selo”, (Luka Martinek, Mislav Martinek, Luka Dragun i Luka Zlatkov) osvojila je 3. mjesto baš kao i ekipa juniorki tog kluba, (Ana Murat, Ana Trbuščić i Antonela Papak).
Subota i nedjelja bili su rezervirani za pojedinačne borbe i natjecanje u igri parova. Predstavnici S.T.Š.K.”Dugo Selo” nastavili su s uspješnim nastupima. Antonela Papak u paru s Hanom Lončarević osvaja 3. mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja isto kao i Ana Murat i Ana Trbuščić u kategoriji juniorki. Luka Zlatkov u paru s Bornom Petek osvaja 2. mjesto i postaje viceprvak Hrvatske u igri parova za mlađe kadete. Brača Luka i Mislav Martinek osvajaju 1. mjesto i postaju prvaci Hrvatske u igri parova za juniore.
Pojedinačno Antonela Papak osvaja 3. mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja, Luka Zlatkov 3. mjesto u kategoriji mlađih kadeta i Mislav Martinek postaje brončani u kategoriji juniora. Luka Martinek osvaja 1. mjesto i postaje juniorski prvak Hrvatske. Sjajan rezultat za Luku koji ovu sezonu završava kao trostruki prvak Hrvatske (prvak U-21 seniori, juniori parovi i pojedinačni juniorski prvak).
S.T.Š.K.”Dugo Selo” ovo prvenstvo završava s dva zlata, jednim sreboro i sedam brončanih medalja. Ovim rezultatom jedan je od najuspješnijih klubova na ovom prvenstvu.

You may also like...