10. kup Grada Krapine!

Proteklog vikenda igrao se 10. kup Grada Krapine.

Kod juniora najbolji je bio Bruno Petek (TIS), a kod juniorki Zara Ilić (Mladost). U konkurenciji kadeta zlatni su bili Ivan Hencl (TIS) i Bruna Borovec (Starr).
Bruno Petek (TIS) osvojio je juniorski turnir. Nakon pobjede u polufinalu nad Rokom Meterom (Mladost) s 3:1, u finalu je s 3:2 (14, 9, -9, -2, 6) bio bolji od Luke Zlatkova (Dugo Selo). Uz Metera treće mjesto osvojio je Luka Dragun (Dugo Selo).
Kod kadeta prvo mjesto osvojio je Ivan Hencl. Igrač TIS-a je u četvrtfinalu uspio okrenuti 1:2 protiv Borne Zohila (Pula), u polufinalu je s 3:1 svladao Juraja Petrlića, a za titulu je s 3:0 pobijedio Mateja Stočka (Varaždin). Uz Petrlića treće mjesto osvojio je Vito MIlak (Visia).
Treće mjesto je osvojio u kadetskoj konkurenciji, ali zato je u konkurenciji mlađih kadeta bio prvi. Vito Milak (Visia) je u polufinalu s 3:2 (5, 7, -6, -8, 7) bio bolji od Luke Ptičeka (MGK Drava Žabnik), a potom je u finalu s 3:1 svladao Luku Tepeša (Dugo Selo). Uz Ptičeka treće mjesto pripalo je i Ivoru Colevu (Starr).
U kategoriji najmlađih kadeta najbolji je bio Leon Benković (Aquaestil). U polufinalu je s 3:0 bio bolji od Benjamina Šargača (Ljubešćica), a potom u finalu od Vite Metera (Mladost) s 3:1. Uz Šargača treće mjesto osvojio je Oliver Poljak (Sveta Nedjelja).
Kod klinaca prvo mjesto osvojio je Noa Crnoja (Dugo Selo). U finalu je gubio 2:0 protiv Nikole Jurića (Marathon), ali je uspio režirati preokret (-8, -4, 10, 7, 11). Treće mjesto pripalo je Boni Hrnčiću (MGK Drava Žabnik) i Marku Brumnjaku (Opatija ’08.).

Luciju Sitar (Varaždin), a u finalu s 3:0 Janju Matijašec (Varaždin). Uz Sitar treće mjesto osovjila je Hanna Lončarević (TIS). Kod juniorki zlato je osvojila Zara ilić (Mladost). U polufinalu je s 3:2 (7, -8, -8, 8, 7) svladala
U kadetskoj konkurenciji njabolja je bila Bruna Borovec (Starr). Do finala je prošla neokrznuta, a za zlato je s 3:2 (11, -2, -10, 8, 8) svladala Martu Novak (Šenkovec). Treće mjesto osvojile su Neva Gojković (Samobor) i Tamara Nakić (STK Zagreb).
U starijoj konkurenciji osvojila je broncu, a na to je dodala zlato kod mlađih kadetkinja. Neva Gojković (Samobor) je nakon neizvjesnog polufinala i 3:2 (-3, 5, -7, 6, 6) pobjede nad Gracijom Kačavendom (Stubaki), u finalu s 3:1 bila bolja od Mare Markovanović (Dugo Selo). Uz Kačavendu treće mjesto osvojila je Bruna Gučin (Stubica).
Lana Benko (TIS) je bila najbolja kod najmlađih kadetkinja. U polufinalu je s 3:0 svladala Hanu Čmelak (Donji Miholjac), a potom je s 3:1 pobijedila Franku Miškić (Šibenik). Uz Čmelak treće mjesto osvojila je Katja Žganec (MGK Drava Žabnik).
Kod klinceza smo gledali obračun tri mladostašice i jedne igračice TIS-a. Na kraju je najbolja bila Mia Romić (Mladost), a u finalu je s 3:1 svladala klupsku suigračicu Anamari Tolić. Treće mjesto osvojile su Nika Crnogaj (Mladost) i Iva Duralija Lešić (TIS).

You may also like...