Izborna Skupština Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije

U četvrtak 09.02.2017. godine u Gradskoj športskoj dvorani sa početkom u 19,00 sati održana je Izborna Skupština Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije. Od 18 članova Skupštine sjednici je bilo nazočno 17 članova tako da su sve odluke donesene pravovaljano. Kao gosti sjednici bili su nazočni: gospodin Franjo Končić član Izvršnog odbora Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije i gospodin Davor Bilić voditelj Regije srednja Hrvatska.
Za predsjednika STSZŽ-e izabran je ponovo gospodin Tomislav Ciban a za dopredsjednika gospodin Krunoslav Znika. Članovi Izvršnog odbora STSZŽ-e uz predsjednika i dopredsjednika su: Lucija Tominac iz Dugog Sela, Branko Dujmović iz Velike Gorice i Adam Mandić iz Svete Nedelje. Članovi Nadzornog odbora su: gospodin Zvonko Leskovar – mlađi iz Zaprešića, gospodin Miroslav Ljubej iz Svete Nedelje i gospodin Boris Crnilo iz Jastrebarskog. Prihvačen je Plan o ostvarivanju programa rada STSZŽ-e u sezoni 2016/2017. i Plan o financijskom poslovanju STSZŽ-e za 2017. godinu. Sve odluke su donesene jednoglasno.
Po završetku sjednice Skupštine članovi Izvršnog odbora održali su prvu sjednicu Izvršnog odbora STSZŽ-e na kojoj je za tajnika STSZŽ-e izabran gospodin Zvonko Pokas, za člana Skupštine HSTS-a gospodin Zvonko Pokas a za člana Skupštine ZŠU I SZŽ gospodin Tomislav Ciban.

You may also like...