2. krug županijskih liga

U nedjelju 09.11.2014. godine u dvorani III Zagrebačkog Doma sportova, a uz odličnu organizaciju GSTK Zagreb odigran je drugi krug županijskih liga, ovaj put uz odaziv gotovo svih prijavljenih ekipa. Izostala je jedino ekipa STK „Sveta Nedjelja – Novaki“ u županijskoj ligi, ali oni su se ispričali i svoje utakmice će odigrati po dogovoru, na gostovanjima po klubovima do početka trečeg kruga liga.
U županijskoj muškoj ligi u vodstvu je i dalje ekipa STK Samobor (Hribar Ivan, Mihalić Dorian i Skenderović Marko). Drugo mjesto drži ekipa iz Stenjevca (Plehan Ivan, Bartoš Filip i Pavić Patrik) a treća je ekipa S.T.Š.K.“Dugo Selo koja ima samo bod prednosti ispred četvrtoplasirane ekipe STK Jaska II.
U ženskoj županijskoj ligi i dalje nema promjena, u vodstvu su cure iz HASTK Mladost – Iskon (Hana Arapović, Hana Lončarević i Mia Šćepanović). Drugo mjesto drže djevojke iz S.T.Š.K.“Dugo Selo“ a trećeplasirana je ekipa STK Sveta Nedjelja – Novaki.
S.T.Š.K.“Dugo Selo“ I (Luka Zlatkov, Sven Sahor i Andrej Papak) čvrsto drže prvo mjesto u Ligi nada za dječake. Drugoplasirana je ekipa GSTK Zagreb koja ima samo bod prednosti ispred trečeplasirane ekipe STK Samobor.
Konačno u ligi nada za djevojčice u vodstvu je ekipa S.T.Š.K.“Dugo Selo“ (Antonela Papak i Patricija Vrbat) koja ima isti broj bodova kao i drugoplasirana ekipa STK Samobor I ali nešto bolju set razliku. Treće su cure iz Svete Nedelje koje su ispred STK Samobora II također samo zbog nešto bolje set razlike. Ako se ne desi nešto ne predviđeno, u ovoj ligi se plasman neće znati do posljednjeg poena u posljednjem krugu.

You may also like...