38. međunarodni stolnoteniski Memorijal “Đuro Dubenik”

20150214_19100214. i 15.02.2015. godine odigran je 38. međunarodni stolnoteniski Memorijal “Đuro Dubenik”. Turnir je odigran pod pokroviteljstvom Grada Dugo Selo i Zagrebačke županije uz veliku pomoć Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo, Turističke zajednice Grada Dugo Selo, tiskare Š i M i Knjižare DeNova. Na turniru je nastupilo 65 klubova iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske sa 400 takmičara.

Na turniru su nastupile igračice i igrači iz šest klubova naše županije: Jastrebarskog, Rugvice, Samobora, Svete Nedelje, Velike Gorice i Dugog Sela. Veliki uspjeh i ponajbolji rezultat  izborio je Dugoselac  Matej Murat koji je u najstarijoj kategoriji juniora uz sjajnu igru osvojio 1. mjesto pobijedivši u polufinalu trenutno prvorangiranog juniora Hrvatske Danijela Mijatovića iz Zadarskog Donata rezultatom 3:0, a potom u finalu Marka Vidaćek iz GSTK Zagreb. Uz Mateja postolje je izborio član S.T.Š.K.”Dugo Selo” Luka Martinek osvajanjem 3. mjesta u juniorskoj konkurenciji. Broncu je izborio i Velikogoričan Ivan Bošnjak u kategoriji mlađih kadeta kao i Dugoselka Antonela Papak u kategoriji najmlađih kadetkinja.

Posebne nagrade organizatora kao najmlađi učesnici turnira dobilo je dvoje najmlađih članova S.T.Š.K.”Dugo Selo”: Luna Borovec kao najmlađa igračica i Andrej Papak kao najmlađi igrač.

 

 

You may also like...