Odličan nastup Dugoselskih stolnotenisača na turniru u Varaždinu

20161113_193321Od petka do nedjelje 11. – 13.11.2016. godine u Varaždinu je odigrano 46. međunarodno kadetsko i juniorsko prvenstvo Varaždina. Na ovom po jačini drugom stolnoteniskom turniru u Hrvatskoj nastupili su takmičari iz Italije, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske. Iz naše županije nastupili su takmičari iz: S.T.Š.K.”Dugo Selo”, STK Jaska – Jastrebarsko, STK Samobor i STK Velika Gorica – Stanfar.

Petak prvi dan natjecanja bio je rezerviran za ekipna natjecanja, i dva zlata za Dugoselce. Prvo mjesto osvaja ekipa juniorki u sastavu Ana Murat i Ana Trbuščić kao i ekipa juniora u sastavu Luka i Mislav Martinek. Luka Zlatkov nastupio je u ekipi s Bornom Petek iz Zagrebačkog TIS – a u kategoriji mlađih kadeta i osvajaju 2. mjesto. Na postolje se popeo i Luka Dragun koji je nastupio u ekipi s Stjepanom Škoda iz Čakovca. Njih dvoica su izborili 3. mjesto.

Drugog dana u subotu na postolje se popeo Dugoselac Andrej Papak koji je u kategoriji najmlađih kadeta pojedinačno osvojio 2. mjesto.

Konačno trečeg dana u nedjelju, Dugoselci su izborili još pet postolja. Luka Martinek je u juniorskoj konkurenciji  osvojio 2. mjesto a njegov brat Mislav Martinek 3. mjesto. Ana Murat je u kategoriji juniorki  osvojila 3. mjesto kao i Antonela Papak u kategoriji mlađih kadetkinja. 3. mjesto osvojio je i Luka Zlatkov u kategoriji mlađih kadeta.

You may also like...