Odigrano ekipno i pojedinačno Prvenstvo Hrvatske za juniore, juniorke, mlađe kadete i mlađe kadetkinje

20160508_153503Petak, subotu i nedjelju; 06. – 08.05.2016. godine u Dugom Selu je odigrano ekipno i pojedinačno Prvenstvo Hrvatske za juniore, juniorke, mlađe kadete i mlađe kadetkinje. Na ovom prvenstvu iz naše županije sudjelovali su takmičari iz Dugog Sela, Jastrebarskog, Samobora i Velike Gorice.

U ekipnom dijelu natjecanja dva postolja za klubove naše županije. U juniorskoj konkurenciji ekipa S.T.Š.K.”Dugo Selo” u sastavu: Luka i Mislav Martinek, Roman Budek i Tomislav Nagy osvaja 2. mjesto i postaju viceprvaci Hrvatske. Juniorska ekipa STK Velika Gorica – Stanfar u sastavu: Martin Petrović, Marko Dolibašić i Karlo Javor osvaja 3. mjesto.

U pojedinačnom dijelu natjecanja Samoborka Zara Ilić postaje viceprvakinja Hrvatske u kategoriji mlađih kadetkinja. Dugoselci, Brača Luka i Mislav Martinek u kategoriji juniora pojedinačno dijele 3. mjesto.

Na kraju u igri parova juniori Luka i Mislav Martinek postaju viceprvaci Hrvatske baš kao i Antonela Papak koja je nastupila u paru s Hanom Lončarević iz HASTK Mladost – Zagreb u mlađim kadetkinjama. U istoj kategoriji Zara Ilić u paru s Hanom Arapović iz DR. Časl – Zagreb osvaja 3. mjesto.

You may also like...