Odigrane regionalne lige u sezoni 2018/2019.!

U Dugom Selu u nedjelju 19.05.2019. godine odigran je četvrti krug u regionalnim stolnoteniskim ligama. Nakon posljednjih poena najuspješnijim ekipama uručeni su športski trofeji za koje su se borili cijelu sezonu.

U Regionalnoj stolnoteniskoj muškoj ligi pobijedila je ekipa S.T.Š.K.”Dugo Selo” (Matej Mlinar, Luka Iviš, Jure Iviš i Matija Pivar), drugo mjesto pripalo je ekipi STK Marathon iz Zagreba a treće stolnotenisačima iz STK Samobor.

Žensku regionalnu ligu osvojile su igračice STK Samobor ( Lucija Krnić, Ana Znika, Klara Znika i Neva Gojković)0. Drugo mjesto pripalo je igračicama S.T.Š.K.”Dugo Selo”.

Ligu nada za dječake osvojila je ekipa S.T.Š.K.”Dugo Selo” (Luka Tepeš, Patrik Paurević, Noa Crnoja, Tomo Husarić i Lovro Belić). Drugo mjesto pripalo je igračima iz STK Aquaestil iz Duge Rese a treće mladim stolnotenisačima iz STK Sveta Nedelja – Novaki.

Ligu nada za djevojčice osvojila je ekipa S.T.Š.K.”Dugo Selo” (Mara Markovanović, Lana Bebek, Mia Horvatiček i Anja Jeleč), drugo mjesto izborile su igračice STK Jaska iz Jastrebarskog a treće članice STK Aqaestil iz Duge Rese.

You may also like...