Odigrane ekipne kvalifikacije za Prvenstvo Hrvatskei

U nedjelju 21.01.2018. godine u Gradskoj sportskoj dvorani u Dugom Selu odigrane su ekipne kvalifikacije Regije Srednja Hrvatska za nastup na ekipnom Prvenstvu Hrvatske za juniore, juniorke, mlađe kadete i mlađe kadetkinje. Prvoplasirana ekipa u svakoj kategoriji stekla je pravo nastupa na Prvenstvu Hrvatske koje će se u svibnju ove godine odigrati u Osijeku.

U juniorskoj konkurenciji 1. mjesto osvojila je ekipa STK Velika Gorica – Stanfar koja je nastupila u sastavu: Karlo Javor, Domagoj Elger i Ivan Gusić. Drugo mjesto pripalo je ekipi STK Zabok a treće juniorima iz STK Zagorec iz Krapine.

Kod juniorki prijavljena je bila samo ekipa S.T.Š.K.”Dugo Selo”, te su se one direktno plasirale na prvenstvo.

Najzanimljivija borba vodila se kod mlađih kadetkinja, gdje su na kraju sretno i spretno prvo mjesto osvojile igračice iz STK Zabok: Fučkar Ema, Krznar Nela i Drempetić Hrčić Martina. Drugo mjesto pripalo je mlađim kadetkinjama iz STK Samobor a treće ekipi iz STK Stubica.

Samo dvije ekipe bile su prijavljene kod mlađih kadeta. Prvo mjesto osvojila je ekipa S.T.Š.K.”Dugo Selo”: Luka Zlatkov, Jure Iviš, Luka Tepeš i Patrik Paurević. Drugo mjesto pripalo je ekipi iz STK Zabok.

You may also like...