Mara Markovanović pobjednica 20. Memorijala “Saša Paar”!

Prvog dana 20. memorijala Saša Paar u Dugom Selu igrana su natjecanja u kategoriji najmlađih kadeta i kadetkinja te kadeta i kadetkinja.

Roko Meter (Mladost) osvojio je kadetski turnir nakon što je u finalu svladao Luku Zlatkova (Dugo Selo) s 3:2. Brončane medalje pripale su Mislavu Posavcu (Zabok) i Borni Peteku (TIS). Posavec je propustio dvije meč lopte u polufinalu sa Zlatkovim (3:2), dok je Petek poražen od Metera s 3:0.
Kod najmlađih kadeta najbolji je bio Andrej Mrkić (Pula). U polufinalu je s 3:1 bio bolji od Gabrijela Marjanovića (Vodovod) s 3:1, dok je u finalu s 3:0 pobijedio Ivora Coleva (Putjane). Uz Marjanovića broncu je osvojio i Mark Marčec (Visia), koji je u polufinalu poražen od Coleva s 3:0.

U kategoriji kadetkinja tri medalje otišle su u Varaždin, a najbolja je bila Ivona Štriga (Varaždin) svladavši u finalu s 3:0 Brunu Borovec (Starr). Treće mjesto pripalo je Dori Popec (Jadran) i Luciji Sitar (Varaždin). Inače, Popec je u polufinalu poražena od Štrige s 3:0, dok je Sitar u neizvjesnom susretu izgubila od Borovec s 3:2.
Kod najmlađih kadetkinja prvo mjesto osvojila je Mara Markovanović (Dugo Selo). U polufinalu je izbacila klupsku suigračicu Nikolinu Pužek, a u finalu s 3:1 Victoriju Pustaj (Jaska). Uz Pužek treća je završila Lana Benko (TIS) nakon što je u polufinalu s 3:2 svladana od Pustaj. 

Drugog dana 20. memorijala Saša Paar u Dugom Selu na rasporedu su bila natjecanja u konkurenciji juniora i juniorki te mlađih kadeta i kadetkinja.

Kod juniora najbolji je bio Jakov Jakelić (Zagreb). Pružio je uvjerljive nastupe kroz cijeli turnir, a u finalu je s 3:1 bio bolji od klupskog suigrača Lovra Zovka. Treće mjesto osvojili su Leon Šantek (Starr) i Stjepan Škoda (MSTC Čakovec).
U konkurenciji mlađih kadeta turnir je osvojio Leon Benko (TIS). U polufinalu je s 3:1 bio bolji od klupskog suigrača Ivana Hencla s 3:1, a u finalu od Borne Zohila (Pula) s 3:0. Uz Hencla, koji je za polufinale izbacio drugog nositelja Simona Dvorskog (Varaždin) s 3:2, treće mjesto osvojio je Tin Islamović (Zagreb).

U konkurenciji juniorki prvo mjesto osvojila je Marta Vukelić (Aquaestil). Na putu do zlatne medalje Vukelić nije ispustila niti set, a u finalu je s 3:0 svladala Klaru Bardač (TIS). Treće mjesto osvojile su Ivana Grgić (Bjelovar) i Sara Sušac (TIS).
Marta Novak osvojila je turnir mlađih kadetkinja. Igračica Šenkovca projurila je turnirom te pritom nije ispustila niti set. U finalu je s 3:0 bila bolja od Sene Smailji (Srdoči).
Treće mjesto osvojile su Tamara Nakić (Zagreb) i Lucija Krnić (Samobor).

You may also like...