Juniori S.T.Š.K.”Dugo Selo” ekipni a Luka Martinek i pojedinačni prvak 63.”Zagipinga”

20160522_162510U Zagrebačkom Domu sportova odigran je 63.”Zagiping”. Od 20. – 22.05.2016. godine Zagreb je bio domaćin najbrojnijem i najjačem stolnoteniskom turniru za mlađe kategorije kod nas i u bližoj okolici. Ove godine na turniru je nastupilo preko 800 mladih stolnotenisaća i stolnotenisaćica iz 17 zemalja.
Na turniru su nastupile igračice i igrači iz svih klubova naše županije. U ekipnom dijelu natjecanja sjajan rezultat Dugoselskih juniora, ekipa u sastavu Luka i Mislav Martinek osvojila je 1. mjesto. Kod mlađih kadetkinja ekipno, ekipa u sastavu Samoborka Zara Ilić i Hana Arapović Dr Časl – Zagreb izborila je 3. mjesto.
U pojedinačnom dijelu natjecanja Dugoselac Luka Zlatkov plasirao se u četvrtfinale u kategoriji najmlađih kadeta kao i njegova klubska kolegica Ana Murat u kategoriji juniorki te Samoborka Zara Ilić u kategoriji mlađih kadetkinja. U juniorskoj konkurenciji najbolji plasmani, Dugoselac Luka Martinek osvojio je 1. mjesto te s prvim mjestom u ekipnom dijelu jedan je od najuspješnijih igrača na turniru. U istoj kategoriji Velikogoričan Martin Petrović osvaja 3. mjesto.

You may also like...