1. krug stolnoteniskih liga Zagrebačke županije

U nedjelju 05.10.2014. godine u Gradskoj športskoj dvorani u Dugom Selu, a u organizaciji S.T.Š.K.“Dugo Selo“ odigran je prvi krug stolnoteniskih liga Zagrebačke županije. Nakon odigravanja utakmica u vodstvu u Ligi Nada za djevojčice nalazi se ekipa STK Samobor I koja je nastupila u sastavu: Ana Znika, Nela Parazajder i Lucija Krnić.

U Ligi nada za dječake 1. mjesto drži ekipa S.T.Š.K.“Dugo Selo“ I koja je nastupila u sastavu: Luka Zlatkov, Sven Sahor i Andrej Papak.

Kod djevojaka u županijskoj ligi za žene u vodstvu se nalaze cure sa Save, članice HASTK Mladost: Šćepanović Mia, Hana Lončarević i Hana Arapović.

Na kraju u muškoj županijskoj ligi u vodstvu je ekipa STK Samobor koja je nastupila u sastavu: Ivan Hribar, Dorian Mihelić i   Skenderović.

Moramo napomenuti na kraju da su se i ove sezone ponovo dogodile iste stvari kao i predhodnih sezona, ne dolazak velikog broja prijavljenih ekipa: STK Jaska I i II, STK Velika Gorica te STK Inker. Izvršni Odbor STSZŽ – e morat će na svojoj sljedećoj sjednici donijeti svoj stav o ovim „redovitim“ događanjima kod pojedinih klubova koji se ponavljaju iz sezone u sezonu.

You may also like...