4. Otvoreni turnir Zagrebačke županije

U subotu 31.01.2015. godine u Dugom Selu a u organizaciji S.T.Š.K.“Dugo Selo“ odigran je 4. Otvoreni  turnir Zagrebačke županije u stolnom tenisu. Na turniru je nastupilo stotinjak igračica i igrača iz petnaest klubova naše županije i bliže okolice. Na turniru nisu nastupili, a članice su STSZŽ – e  takmičari iz STK Inker iz Zaprešića i STK Rugvica.

U najstarijoj kategoriji juniora na prvom i drugom mjestu dva Dugoselca, Tomislav Nagy i Roman Budek. Treće mjesto pripalo je Ilić Grigoru iz Samobora. Kod juniorki slavila je Ana Murat iz Dugog Sela, drugo mjesto pripalo je Ljubej Luciji iz Svete Nedelje a treće klubskoj kolegici Luciji Mamić.

Kod kadeta prva dva mjesta pripala su Sesvećanima: Vladimiru Kotarskom i Ignaciju Jurković. Treće mjesto pripalo je Antunu Ćurin iz Zagrebačkog Stenjevca. U kategoriji kadetkinja ponovo duplo slavlje, dvije Dugoselke prvo i drugo mjesto, Ana Murat i Anamarija Tominac, treće mjesto pripalo je Dankić Luciji iz Petrinje.

U kategoriji mlađih kadeta prvo mjesto osvojio je Dugoselac Luka Dragun, drugo mjesto pripalo je Golubić Filipu iz Samobora a treće Matiji Marušić iz Zagrebačkih Remeta. Kod mlađih kadetkinja pobijedila je Petrinjka Lucija Dankić, drugo mjesto pripalo je Kovačević Jani iz Svete Nedelje a treće Velikogoričanki Magdaleni Bradić.

Najbolji u konkurenciji najmlađih kadeta bio je Meter Roko iz Zagrebačke Mladosti, Drugo mjesto pripalo je Dugoselcu Luki Zlatkov a treće Andriji Klepić iz Jastrebarskog. Duplo slavlje i u najmlađim kadetkinjama, Dugoselke Antonela Papak i Patricija Vrbat bile su na najvišiem postolju a Jasmina Klopotan osvojila je treće mjesto.

Konačno u najmlađoj kategoriji klinci pobijedio je Andrej Papak iz Dugog Sela, drugo mjesto pripalo je Barjaktarević Rafaelu iz Ljubešćice dok je treći bio Brakus Antonio iz GSTK Zagreb. Najbolja klinceza bila je Nakić Tamara iz GSTK Zagreb, drugo mjesto pripalo je Turk Lari iz Svete Nedelje dok je treća bila Samoborka Znika Ana.

Najuspješniji klub bio je S.T.Š.K.“Dugo Selo“ sa šest prvih i četiri druga mjesta. Najuspješnija igračica bila je Dugoselka Ana Murat sa dva prva mjesta.

You may also like...