62. prvenstvo grada Zagreba u stolnom tenisu

20150517_113855Od 15. do 17.05.2015. godine u Zagrebačkom Domu sportova odigrano je 62. prvenstvo grada Zagreba u stolnom tenisu, popularni “Zagiping”. Ove godine na turniru je nastupilo preko 900 takmičara iz dvadesetak zemalja.

Od klubova iz naše županije u ekipnom dijelu natjecanja najbolji rezultat ostvarila je juniorska ekipa S.T.Š.K.”Dugo Selo” (Matej Murat, Luka Martinek i Mislav Martinek) koja je osvojila 3. mjesto.

Pojedinačni dio natjecanja prošao je manje uspješno za takmičare naše županije. U kategoriji najmlađih kadeta natjecanje po grupama u glavnom ždrijebu i plasman u šesnaistinu finala izborio je Andtija Klepić iz Jastrebarskog a Dugoselac Luka Zlatkov dospio je do osmine finala. Šesnaistina finala bila je kobna i za Dugoselca Luku Draguna u mlađim kadetima kao i za Velikogoričana Domagoja Elgera u kadetima. U istoj fazi natjecanja ispala je Samoborka Zara Ilić u mlađim kadetkinjama, Petra Bulić iz Rugvice u kadetkinjama i junior iz Dugog Sela Mislav Martinek. Kolo dalje izborili su u juniorskoj konkurenciji Dugoselci Matej Murat i Luka Martinek. Najbolji plasman izborila je Dugoselka Ana Murat koja je u konkurenciji kadetkinja zaustavljena u četvrtfinalu.

You may also like...