45. Međunarodno prvenstvo Grada Varaždina u stolnom tenisu

Od petka do nedjelje 13. – 15.11.2015. godine u Varaždinu je odigrano 45. Međunarodno prvenstvo Grada Varaždina u stolnom tenisu. Na turniru je nastupilo 496 igračica i igrača iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije i Hrvatske.

Od klubova naše županije nastupili su: STK Jaska, S.T.Š.K.”Dugo Selo”, STK Samobor i STK Velika Gorica – Stanfar.  U ekipnom dijelu natjecanja najmlađi kadeti S.T.Š.K.”Dugo Selo”: Sven Sahor i Luka Zlatkov osvojili su 2. mjesto. Juniorska ekipa S.T.Š.K.”Dugo Selo”: Luka i Mislav Martinek osvojili su 3. mjesto. U kombiniranoj ekipi mlađih kadetkinja Samoborka zara Ilić s Hanom Arapović iz STK Dr. Časl osvaja 1. mjesto.

U pojedinačnom dijelu natjecanja najveći uspjeh ostvario je Andrija Klepić iz STK Jaska osvajanjem 1. mjesta u kategoriji najmlađih kadeta. Junior Luka Martinek iz S.T.Š.K.”Dugo Selo” osvaja 2. mjesto a Samoborka Zara Ilić u kategoriji mlađih kadetkinja 3. mjesto. Ako računamo i veliki broj četvrtfinala naših takmičara možemo biti vrlo zadovoljni prikazanim igrama mladih stolnotenisačica i stolnotenisača Zagrebačke županije.

You may also like...