Lucija Krnić pobjednica 42. memorijala Lovro Ratković!

Proteklog vikenda u Dugom Selu se igrao 42. memorijal Lovro Ratković. U najjačoj, juniorskoj, konkurenciji prva mjesta osvojili su Borna Petek (TIS) i Hana Arapović (TIS). Inače, predstavnici TIS-a su na ovom memorijalu osvojili četiri zlatne medalje, dvije srebrne i tri brončane. 

U juniorskoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je Borna Petek (TIS). Na putu do finala nanizao je nekoliko starijih igrača, a u finalu je s 3:0 bio bolji od Luke Draguna (Dugo Selo). Treće mjesto osvojili su Noa Vresk (Mihovljan) i Petar Znika (Zagreb).
Kod kadeta najbolji je bio Leo Vekić (Pula). U četvrtfinalu je gubio 2:1 od Roka Metera (Mladost), ali uspio je okrenuti meč u svoju korist. U polufinalu je s 3:0 bio bolji od Rine Vidana (Split), a za zlatnu medalju svladao je Luku Zlatkova (Dugo Selo) s 3:2. Uz Vidana treće mjesto osvojio je Borna Petek (TIS), koji je u polufinalu poražen od Zlatkova s 3:1.
U konkurenciji mlađih kadeta gledali smo finale između dva igrača TIS-a, a na kraju Ivan Hencl je s 3:0 bio bolji od Leona Benka. Treće mjesto osvojili su Simon Dvorski (Varaždin) i Filip Kumar (Zagreb).
Gabrijel Marjanović (Vodovod) osvojio je turnir u kategoriji najmlađih kadeta. U polufinalu je s 3:2 svladaoa Luku Tepeša (Dugo Selo), a u finalu s 3:1 Ivora Coleva (Putjane). Uz Tepeša treće mjesto osvojio je Mark Marčec (Visia).
U kategoriji klinaca prvo mjesto osvojio je Šime Klarić (Šibenik) nakon što je u finalu s 3:0 svladao Leona Zrinskog (Stubaki). Treće mjesto podijeli su Lovro Horvat (Samobor) i Kristijan Belšćak (Mladost).
Hana Arapović (TIS) dominirala je u konkurenciji juniorki. Dva izgubljena seta na cijelom turniru, a u finalu je s 3:0 bila bolja od Ivane Grgić (Bjelovar). Preostale dvije medalje također su završile u rukama TIS-ovki, Sara Sušac i Klara Bardač.

U konkurenciji kadetkinja gledali smo finalni dvoboj dvoboj dva kluba iz Varaždina, a bolja je bila Bruna Borovec (Starr) koja je s 3:1 svladala Ivonu Štrigu (Varaždin). Treće mjesto pripalo je Marli Vidaković (Olimpija) i Emi Lovrić (Kreka Tuzla).
Lucija Krnić (Samobor) pobjednica je u konkurenciji mlđaih kadetkinja. U polufinalu je s 3:2 svladala klupsku suigračicu Anu Zniku s 3:2, a potom je u finalu bila bolja od Marte Novak (Šenkovec) s 3:2. Igračica Samobora je gubila 2:1, da bi potom sljedeća dva seta dobila u fiksu (-4, 7, -7, 12, 9). Uz Zniku treće mjesto osvojila je Stella Šaš (Koprivnica).
Kod najmlađih kadetkinja prvo mjesto osvojila je Victoria Pustaj (Jaska), a u finalu je s 3:1 svladala Maru Markovanović (Dugo Selo). Nela Kovačić (Kos Kotoriba) i Lana Benko (TIS) osvojile su brončanu medalju.
U konkurenciji klinceza najbolja je bila Lana Benko (TIS) nakon što je u finalu s 3:0 svladala Luciju Topolovec (MGK Drava Žabnik). Broncu su osvojile Laura Šakić (Malinska Dubašnica) i Barbara Tepeš (Dugo Selo).

You may also like...