Bruna Gučin, Nikolina Pužek, Mihael Matešić i Leon Benković pojedinačni prvaci Regije Srednja Hrvatska!

U nedjelju 25.03.2018. godine u organizaciji STK Sveta Nedelja – Novaki u sportskoj dvorani u Rakitju odigrano je pojedinačno prvenstvo Regije Srednja Hrvatska za najmlađe kadete, najmlađe kadetkinje, klince i klinceze. U sklopu turnira odigran je i 6. Otvoreni turnir naše regije. Na turniru je nastupilo preko 140 najmlađih takmičara Regije Srednja Hrvatska i Grada Zagreba.

Prvakinja Regije kod klinceza je Dugoselka Nikolina Pužek, drugo mjesto osvojila je Vukelja Leeloo (AQU) dok su treće mjesto podijelile Bivol Tia (STU) i Barbara Tepeš (DUS). Kod klinaca slavio je Leon Benković (AQU) ispred Olivera Poljaka (SVN) dok su treće mjesto podijelili Leon Zrinski (SBK) i Leon Pužek (DUS). Bruna Gučin (STU) pobijedila je kod najmlađih kadetkinja ispred Victorije Pustaj (JAS). Treće mjesto podijelile su Gracija Kačavenda (SBK) i Lana Bebek (DUS). Mihael Matešić (JAS) najbolji je najmlađi kadet, Luka Tepeš (DUS) osvojio je drugo mjesto dok su treće podijelili Teo Sirovec (ZGC) i Luka Korman (SBK).

U drugom dijelu turnira pobjednica u kategoriji mlađih kadetkinja je Ana Fotak (MER) ispred drugoplasirane Brune Gučin (STU) i trećeplasirane Eme Fučkar (ZAB). Kod mlađih kadeta slavio je Leon Benko (TIS) ispred Tkalec Filipa (TIS) i Petrlić Juraja (MER). Najbolja kadetkinja je Zara Ilić (SAM), drugoplasirana je Jana Kovačević (SVN) a treća Lucija Krnić (SAM). Posavec Mislav (ZAB) najbolji je kadet ispred Tina Grabrovečki (ZAB) i Stanišić Morena (SBK). Na kraju kod juniorki pobijedila je Jana Kovačević (SVN), drugoplasirana je Ana Stepinac (AQU) a trećim mjestom morala se zadovoljiti Magdalena Bradić (VGS). Kod juniora pobjednik je Karlo Javor (VGS) ispred Davida Iveković (ZAB) i trećeplasiranog Luke Iveković (ZAB).

You may also like...