37. kup Grada Rijeke!

Odigrao se 37. kup Grada Rijeke, koji je ove godine ipak bio nešto slabiji s prijavama i konkurencijom.

Ali, to je i bilo očekivano s obzirom na neizvjesnu situaciju oko korona virusa.
U juniorskoj konkurenciji najbolji je bio Petar Znika (Zagreb), a kod kadeta Lukas Simčić (Opatija ’08.). U konkureniji djevojaka Dora Popec (Pula) osvojila je i juniorski kadetski naslov.
Na juniorskom turniru najbolji je bio Petar Znika (Zagreb). U polufinalu je igrač Zagreba s 3:1 dobio Leona Milaka (Visia), a u finalu s 3:0 Nou Vreska (Mihovljan). Uz Milaka treće mjesto osvojio je i Ivan Šćuric (Dugo Selo).
Kod kadeta prvo mjesto pripalo je Lukasu Simčiću. Igrač Opatija’08. u polufinalu je s 3:1 pobijedio Simona Vinceka (Visia), a potom u finalu Bornu Zohila (Pula) s 3:1. Uz Vinceka treće mjesto osvojio je i Matej Stočko (Varaždin).
Simon Dvorski (Visia) najbolji je bio u konkurenciji mlađih kadeta. U polufinalu je s 3:0 svladao Deni Valea (Pula), a potom u finalu Alena Šebelju (Opatija’08.) s 3:2 (10, 9, -8, -6, 10). Uz Valea treće mjesto osovjio je Vito MIlak (Visia), kojeg je u polufinalu pobijedio Šebelja s 3:1.
U kategoriji najmlađih kadeta najbolji je bio Deni Vale (Pula). U polufinalu je s 3:1 svladaoa Leona Benkovića (Aquaestil), a u finalu s 3:1 Lea Bernaza (Brovinje). Uz Benkovića treće mjesto osvojio je i Mitja Erzetič.
Kod klinaca prvo mjesto osvoio je Matija Zohil (Pula) nakon što je u finalu s 3:0 svladao Paola Pulića (Vrsar). Treće mjesto osvojili su Borna Šušnjić (Opatija ’08.) i Jakov Markovanović (Dugo Selo).

U juniorskoj konkurenciji najbolja je bila Dora Popec (Pula). U krugu pet igračica Popec je ostavrila sve četiri pobjede. Drugo mjesto osvojila je Ana Znika (Samobor), a treće Lorena Perendić (Stubaki).
Kod kadetkinja je bilo više prijavljenih, ali raspored prve četiri igračice je ostao isti. Dora Popec (Pula) je osvojila turnir nakon što je u polufinalu je s 3:0 pobijedila Victoriju Pustaj (Jaska), a u finalu s 3:1 Anu Zniku (Samobor). Uz Pustaj treće mjesto osvojila je Lorena Perendić (Stubaki).
Nikolina Miličević (Pula) pobjednica je turnira za mlađe kadetkinje. U polufinalu je s 3:0 svladala prvu nositeljicu Vicotriju Pustaj (Jaska), a potom s istim rezultatom pobijedila i Nevu Gojković (Samobor). Uz Pustaj treće mjesto osvojila je i Mia Buić (Pula).
U konkurenciji najmlađih kadetkinja naslov je otišao u ruke Eme Basanić (Pula). U polufinalu je s 3:0 pobijedila Lauru Šakić (Malinska Dubašnica), a naslov osvojila nakon što je suparnica Iva Koporčić (Mladost) morala predati meč. Uz Šakić treće mjesto osvojila je Petra Gašpar (Mladost).
Kod klinceza prvo mjesto osvojila je Mia Romić (Mladost) svladavši u finalu klupsku suigračicu Niku Crnogaj s 3:0. Treće mjesto osvojile su Anamari Tolić (Mladost) i Nicol Kršanac (Opatija ’08.).

You may also like...