1. Otvoreni turnir – Regija Srednja Hrvatska

U organizaciji STK”Samobor” 07.10.2018. godine u Samoborskoj Gradskoj dvorani odogran je 1. Otvoreni turnir Regije Srednja Hrvatska. Na turniru su nastupili mladi stolnotenisaći i stolnotenisaćice iz naše regije, nekoliko klubova iz Grada Zagreba te članovi NTK Dobova iz susjedne Slovenije.

U najstarijoj kategoriji juniora pobijedio je Luka Zlatkov (DUS), on je u finalu bio bolji od Petra Znike (GSZ). Treće mjesto pripalo je Davidu Iveković (ZAB) koji je u borbi za treće mjesto svladao Luku Dragun (DUS). Kod kadeta potpuna dominacija igrača iz Zaboka. Slavio je Mislav Posavec (ZAB) ispred klubskog kolege Roka Rožić (ZAB). Treće mjesto podijelili su Hrvoje Martinec (ZAB) i Moreno Stanišić (SBK). Karlo Zorić (SES) u finalu mlađih kadeta svladao je Tea Sirovec (ZGC). Treće mjesto bodijelili su Jure Iviš (DUS) i Martin Hranj (SVN). Najmlađi kadet Luka Tepeš (DUS) osvojio je prvo mjesto pobijedivši u finalu najmlađih kadeta Leona Benković (AQU). Treće mjesto podijelili su Oliver Poljak (SVN) i Patrik Paurević (DUS). U najmlađoj kategoriji klinaca pobijedio je Leon Zrinski (SBK) ispred Lovre Horvat (SAM). Treće mjesto pripalo je Matiji Matešić (JAS) i Noi Crnoja (DUS).

Kod juniorki slavila je Petra Bulić (DUS) ispred Ane Stepinac (AQU). Treće mjesto podijelile su Lana Stepinac (AQU) i Jana Kovačević (SVN). Domaća igračica Lucija Krnić (SAM) bila je najbolja kadetkinja pobjedivši u finalu Eme Fučkar (ZAB). Treće mjesto podijelile su Lea Bivol (STU) i Lorena Perendić (SBK). Bruna Gučin (STU) slavila je kod mlađih kadetkinja. U finalu je svladala Gravciju Kačavenda (SBK), dok su treće mjesto podijelile Victorija Pustaj (JAS) i Adrijana Landripet (STU). Kod najmlađih kadetkinja slavila je Victorija Pustaj (JAS) ispred Mare Markovanović (DUS). Treće mjesto podijelile su Leeloo Vukelja (AQU) i Lana Bebek (DUS). Najbolja klinceza bila je Barbara Tepeš (DUS), drugo mjesto pripalo je Viktoriji Oslaković (JAS) dok su treće podijelile Dina Zoretić (AQU) i Anja Jeleć (DUS).

You may also like...